Ons kantoor is per 21 januari 2019 verhuisd. Wij zijn gevestigd op het adres:

Prinsenkade 4 
4811 VB Breda

Parkeren:
U kunt achter ons kantoor op eigen terrein parkeren, ingang aan de rechterzijde van ons kantoor. 

Wij hopen van harte u te mogen ontmoeten op onze nieuwe locatie!

Clercx Leenders Notarissen is één van de grotere kantoren in Breda en omstreken. Door onze schaalgrootte zijn we in staat specialisaties op alle rechtsgebieden binnen het notariële werkgebied aan te bieden. Graag zijn wij jou van dienst en nodigen je uit om contact met ons kantoor op te nemen.

Hoe maak ik mijn relatie officieel? Eenmanszaak of B.V.? Wat betekent een scheiding voor mij? Is mijn droomhuis juridisch oké? Moet ik een erfenis accepteren? Een financiële toekomst en zorg voor mijn kinderen vastleggen? Zorg voor later voor mijn partner en bedrijf?

In verband met de huidige renteontwikkeling is er een mogelijkheid dat de rentekosten aan u worden doorberekend.

Lees verder...

Ons notariskantoor is gevestigd in Breda maar verricht werkzaamheden voor cliënten uit de wijde omgeving waaronder: Ulvenhout, Gilze en Rijen, Tilburg, Oosterhout, Etten-Leur, Den Bosch, Roosendaal, Bavel, Chaam, Rucphen, Prinsenbeek. Ons kantoor houdt alle akten onder zich van de oud-notarissen: Mr. M.J.M. Broers, J.E. van Bavel, mr. R.N.G.M. Claassen, mr. J.J.A. Commissaris, mr. A.I.M. Berendsen en diens voorgangers.

Verberg lees verder...

nieuws van het notariskantoor

16 maart 2020

Dienstverlening en uitbraak coronavirus

Ons kantoor blijft geopend zolang dit op een verantwoorde wijze mogelijk is en dit niet door de overheid wordt ‘verboden’. Vanzelfsprekend nemen wij alle maatregelen in acht die de overheid in het kader van het COVID 19-virus (coronavirus) neemt. Onze dienstverlening zal daardoor wel anders zijn. Zo geven we geen handen en bewaren we een veilige afstand.   

Voor de veiligheid van onze cliënten en onszelf verzoeken wij cliënten alleen naar ons kantoor te komen als zij geen klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts ervaren. Als u niet naar ons kantoor kunt of wilt komen, zoeken we met u naar een oplossing om de dienstverlening door te laten gaan. Besprekingen kunnen bijvoorbeeld ook via telefoon of andere communicatiemiddelen plaatsvinden en in bepaalde gevallen is ondertekening van een akte per volmacht mogelijk.


20 november 2018

Besteed dit jaar nog aandacht aan je pensioen!

Omdat vorig jaar de wet is gewijzigd, mag je geen pensioen meer opbouwen bij je eigen b.v. Voor wie nog geen beslissing heeft genomen over het pensioen dat is opgebouwd zijn er drie keuzemogelijkheden; je kunt het pensioen bevriezen, omzetten of afkopen.

Als je besluit je pensioen af te kopen dan kun je in 2018 nog profiteren van een belastingkorting van 25%. Vanaf 1 januari 2019 wordt deze korting verlaagd naar 19,5%. Dit jaar nog in actie komen, kan je dus voordeel opleveren!

Als je kiest voor omzetten of afkopen moet dit op tijd worden gemeld bij de Belastingdienst. In sommige gevallen moet een (ex-)partner het formulier van de Belastingdienst ook ondertekenen. Er kunnen ook gevolgen zijn voor je huwelijkse voorwaarden of testament.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

nieuws van netwerk notarissen

21 september 2021nieuws

Prinsjesdag 2021: dit zijn de belastingplannen voor 2022

Vandaag is het Prinsjesdag. De troonrede is voorgelezen en de Miljoenennota en het Belastingplan 2022 zijn gepresenteerd. Hieronder worden een aantal belangrijke plannen voor je uitgelicht. Omdat de plannen nog...

lees verder >
2 september 2021nieuws

In EditieNL: 'Denk alvast na over je uitvaart'

In EditieNL van gisteravond werd de afscheidsbrief die Peter R. de Vries voor zijn kinderen heeft geschreven besproken met Lucienne van der Geld van Netwerk Notarissen. In de brief staat...

lees verder >
12 augustus 2021nieuws

Uit de woonspecial van RADAR+: Geld & Stenen

In de woonspecial van RADAR+ geeft Lucienne van der Geld van Netwerk Notarissen antwoord op vier vragen over de financiële mogelijkheden en onmogelijkheden die het bezit van een huis met...

lees verder >
Stijn Clercxnotaris
Stijn Clercx (1969) is Notaris / Partner bij Clercx Leenders Netwerk Notarissen te Breda. Stijn heeft in 1996 zijn academische studie notarieel recht afgerond. In 2007 is Stijn als opvolger van de notarissen Van Bavel en Broers benoemd als notaris. Stijn is gespecialiseerd in ondernemingsrecht en het onroerend goed recht, maar helpt u ook graag bij andere notariële zaken.
Bart Leendersnotaris
Bart Leenders is Notaris / Partner bij Clercx Leenders Netwerk Notarissen te Breda. Bart heeft in 1998 zijn studie notarieel recht afgerond en is kandidaat-notaris sinds 1999. In 2008 is Bart als opvolger van notaris Berendsen benoemd als notaris. Bart is juridisch specialist in het vastgoedrecht, ondernemingsrecht en estate planning, maar helpt u ook graag bij andere notariële zaken.
Marloes Janssenkandidaat-notaris
Mijn naam is Marloes Janssen. Ik ben sinds 1993 werkzaam als kandidaat-notaris, vanaf 2016 bij Clercx Leenders Netwerk Notarissen. In mijn werk staat het contact met de mensen centraal; dat vind ik het leuke van mijn vak. Vanuit uw belang en uw wensen werk ik graag mee aan een realistische oplossing, specifiek op het gebied van het personen- en familierecht, maar ook bij meer bijzondere transacties met betrekking tot registergoed.
Petra Tax-Maaskandidaat-notaris
Sinds 2009 ben ik werkzaam bij Clercx Leenders Netwerk Notarissen in Breda als kandidaat-notaris in de familierechtpraktijk. Graag help ik u met al uw zaken op het gebied van het personen- en familierecht. Ik maak niet alleen de akte. Als het nodig is begeleid ik u bij onder andere de afwikkeling van een nalatenschap of scheiding.
Anouk van Helvoortkandidaat-notaris
Ik ben Anouk van Helvoort, kandidaat-notaris ondernemingsrecht en familierecht. Ik help u graag bij de oprichting en statutenwijziging van ondernemingen en het overdragen, uitgeven en certificeren van aandelen. Ook ben ik gespecialiseerd in juridische fusies en splitsingen. Door mijn brede kennis kan ik de nodige verbanden leggen en ook adviseren over de privésituatie van de ondernemer. Een ondernemer heeft vaak behoefte aan een specifiek soort huwelijkse voorwaarden en testamenten. Daarnaast kunt u bij mij terecht voor schenkingen, samenlevingscontracten en de afwikkeling van nalatenschappen.
Bianca Heijligersnotarisklerk
Ik ben Bianca Heijligers, sinds 2002 werkzaam bij Clercx Leenders Netwerk Notarissen in Breda. Ik ben werkzaam als notarisklerk op de afdeling registergoed en dan hoofdzakelijk op het gebied van veilingen en bouwplannen.
Deborah Dilnotarisklerk
Mijn naam is Deborah Dil. Ik werk sinds januari 1997 bij Clercx Leenders. Destijds was het kantoor nog niet gefuseerd en was ik in dienst bij Mr M.J.M. Broers. Ik werk op de registergoedafdeling en doe met name de overdrachten tussen particulieren, losse hypotheken als ook verdelingen en leveringen.
Sander Geleijnsnotarisklerk
Mijn naam is Sander Geleijns. Ik ben sinds 2005 werkzaam bij Clercx Leenders Netwerk Notarissen in Breda. Ik ben werkzaam als notarisklerk op de afdeling registergoed . Graag help ik je met alle zaken die te maken hebben met onroerend goed, zoals het opstellen van een akte van levering of een hypotheekakte. Uiteraard help ik je ook graag bij andere notariële zaken.
Lia Leijten notarieel medewerker
Ik ben Lia Leijten en ben reeds 32 jaar werkzaam in het notariaat, vanaf 2000 als notarieel medewerker bij CCL Notarissen, specifiek in het ondernemingsrecht en het familierecht. Graag verzorg ik de oprichting van uw besloten vennootschap, statutenwijziging, aandelenoverdracht en overige notariële zaken. Mijn credo is: het belang voor het menselijk aspect achter de papieren.
Andrea de Jager notarisklerk
Mijn naam is Andrea de Jager. Ik ben sinds 2002 werkzaam in het notariaat en vanaf juli 2016 bij Clercx Leenders Netwerk Notarissen. Ik werk op de afdeling personen- en familierecht en houd mij met name bezig met de boedelpraktijk. Ik help u graag met uw vragen aangaande nalatenschappen, maar uiteraard help ik u ook graag bij andere notariële zaken.
Claudia Aartsnotarieel medewerker
Ik ben Claudia Aarts en ben reeds 16 jaar werkzaam in het notariaat. Vanaf 2016 ben ik als notarieel medewerker werkzaam bij CCL notarissen op de afdeling onroerend goed. Ik ben voornamelijk bezig met het opstellen van leveringen en hypotheken, maar uiteraard help ik je ook graag bij andere notariële zaken.
Gijsje Willekesnotarieel medewerker
Ik ben Gijsje Willekes, sinds 2014 werkzaam bij Clercx Leenders Netwerk Notarissen in Breda. Ik ben werkzaam als receptioniste en als notarieel medewerker op de afdeling registergoed . Graag help ik je bij de receptie of met zaken omtrent onroerend goed. Uiteraard help ik je ook graag bij andere notariële zaken.
Nathalie den Boernotarieel medewerker
Ik ben Nathalie den Boer, sinds 2020 werkzaam bij Clercx Leenders Netwerk Notarissen in Breda. Ik ben werkzaam als notarieel medewerker op de afdeling ondernemingsrecht en personen- en familierecht. Ik help je graag met zaken omtrent deze rechtsgebieden. Uiteraard help ik je ook graag bij andere notariële zaken.
Anita Hendrix receptioniste/notarieel medewerkster
Ik ben Anita Hendrix werkzaam bij notariskantoor Clercx Leenders Netwerk Notarissen in Breda. Mijn specialisatie is receptie/telefonie/royementen. Ik weet alles over royementen en diverse andere werkzaamheden. Maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.
Chantal van den Heuvelnotarieel medewerker, afdeling onroerend goed
Ik ben Chantal van den Heuvel en ben sinds 2004 werkzaam bij Clercx Leenders Netwerk Notarissen in Breda. Mijn specialisatie is onroerend goed. Ik weet veel over leveringen, hypotheken en algemene zaken m.b.t. registergoed.
Evelyn van Gooljuridisch medewerker
Ik ben Evelyn van Gool, sinds 2012 juridisch medewerker bij Clercx Leenders Netwerk Notarissen in Breda. Ik houd mij voornamelijk bezig met het opstellen van testamenten, samenlevingscontracten en de afgifte van verklaringen van erfrecht. Maar uiteraard help ik je ook graag bij andere notariële zaken.
Lindsay Baremans-van Genknotarisklerk
Ik ben Lindsay Baremans-van Genk, sinds 2012 werkzaam bij Clercx Leenders Netwerk Notarissen in Breda. Ik ben werkzaam als notarisklerk op de afdeling onroerend goed en de afdeling familierecht. Ik help u graag bij het opstellen van de benodigde akten bij de aan- of verkoop van uw woning. Tevens help ik u graag met zaken omtrent familierecht. Uiteraard help ik u ook graag verder bij alle overige vragen met betrekking tot het notariaat.
Harry de Rijkadministrateur
Ik ben Harry de Rijk, sinds 2013 werkzaam bij Clercx Leenders Netwerk notarissen als administrateur. Met ruim 25 jaar ervaring in het notariaat als administrateur beantwoord ik graag uw vragen van financiële aard m.b.t. de kantoorboekhouding.

Clercx Leenders Netwerk Notarissen

handelsregisternr: 57047863
btw nr: NL0085.24.16.957.B01

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00 uur
Dinsdag08:30 - 17:00 uur
Woensdag08:30 - 17:00 uur
Donderdag08:30 - 17:00 uur
Vrijdag08:30 - 17:00 uur
U kunt achter ons kantoor op eigen terrein parkeren, ingang aan de rechterzijde van ons kantoor.

Bezoekadres

Prinsenkade 4
4811 VB Breda

vraag stellen

Je kunt hieronder je gegevens en je vraag invullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

afspraak maken

Als je hieronder je gegevens invult nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de afspraak in te plannen.