Ons kantoor is per 21 januari 2019 verhuisd. Wij zijn gevestigd op het adres:

Prinsenkade 4 
4811 VB Breda

Parkeren:
U kunt achter ons kantoor op eigen terrein parkeren, ingang aan de rechterzijde van ons kantoor. 

Wij hopen van harte u te mogen ontmoeten op onze nieuwe locatie!

Clercx Leenders Notarissen is één van de grotere kantoren in Breda en omstreken. Door onze schaalgrootte zijn we in staat specialisaties op alle rechtsgebieden binnen het notariële werkgebied aan te bieden. Graag zijn wij jou van dienst en nodigen je uit om contact met ons kantoor op te nemen.

Hoe maak ik mijn relatie officieel? Eenmanszaak of B.V.? Wat betekent een scheiding voor mij? Is mijn droomhuis juridisch oké? Moet ik een erfenis accepteren? Een financiële toekomst en zorg voor mijn kinderen vastleggen? Zorg voor later voor mijn partner en bedrijf?

In verband met de huidige renteontwikkeling is er een mogelijkheid dat de rentekosten aan u worden doorberekend.

Lees verder...

Ons notariskantoor is gevestigd in Breda maar verricht werkzaamheden voor cliënten uit de wijde omgeving waaronder: Ulvenhout, Gilze en Rijen, Tilburg, Oosterhout, Etten-Leur, Den Bosch, Roosendaal, Bavel, Chaam, Rucphen, Prinsenbeek. Ons kantoor houdt alle akten onder zich van de oud-notarissen: Mr. M.J.M. Broers, J.E. van Bavel, mr. R.N.G.M. Claassen, mr. J.J.A. Commissaris, mr. A.I.M. Berendsen en diens voorgangers.

Verberg lees verder...
Clercx Leenders Netwerk Notarissen

nieuws van het notariskantoor

20 november 2018

Besteed dit jaar nog aandacht aan je pensioen!

Omdat vorig jaar de wet is gewijzigd, mag je geen pensioen meer opbouwen bij je eigen b.v. Voor wie nog geen beslissing heeft genomen over het pensioen dat is opgebouwd zijn er drie keuzemogelijkheden; je kunt het pensioen bevriezen, omzetten of afkopen.

Als je besluit je pensioen af te kopen dan kun je in 2018 nog profiteren van een belastingkorting van 25%. Vanaf 1 januari 2019 wordt deze korting verlaagd naar 19,5%. Dit jaar nog in actie komen, kan je dus voordeel opleveren!

Als je kiest voor omzetten of afkopen moet dit op tijd worden gemeld bij de Belastingdienst. In sommige gevallen moet een (ex-)partner het formulier van de Belastingdienst ook ondertekenen. Er kunnen ook gevolgen zijn voor je huwelijkse voorwaarden of testament.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

nieuws van netwerk notarissen

23 mei 2023nieuws

In het Financieele dagblad: niet-getrouwde ouders opgelet

Als jullie niet getrouwd zijn maar wel kinderen hebben dan is niet alles goed geregeld. Lucienne van der Geld van Netwerk Notarissen werkte mee aan een artikel in het Financieele...

lees verder >
24 april 2023nieuws

Gehoord in Nieuwsweekend: meer ruzie over erfenissen

Erfenissen worden steeds groter. Komt er daardoor ook meer ruzie over erfenissen? Zaterdag 22 april was Lucienne van der Geld van Netwerk Notarissen te gast in het NPO Radio 1...

lees verder >
17 april 2023nieuws

Gezien in Max Meldpunt: hoe financieel misbruik te voorkomen?

In het tv-programma Max Meldpunt van 14 april kwam het onderwerp financieel misbruik van ouderen aan de orde. In de uitzending besprak Lucienne van der Geld  van Netwerk Notarissen o.a....

lees verder >

Stijn Clercx

notaris

Stijn Clercx
Stijn Clercx
Stijn Clercx (1969) is Notaris / Partner bij Clercx Leenders Netwerk Notarissen te Breda. Stijn heeft in 1996 zijn academische studie notarieel recht afgerond. In 2007 is Stijn als opvolger van de notarissen Van Bavel en Broers benoemd als notaris. Stijn is gespecialiseerd in ondernemingsrecht en het onroerend goed recht, maar helpt u ook graag bij andere notariële zaken.

Bart Leenders

notaris

Bart Leenders
Bart Leenders
Bart Leenders is Notaris / Partner bij Clercx Leenders Netwerk Notarissen te Breda. Bart heeft in 1998 zijn studie notarieel recht afgerond en is kandidaat-notaris sinds 1999. In 2008 is Bart als opvolger van notaris Berendsen benoemd als notaris. Bart is juridisch specialist in het vastgoedrecht, ondernemingsrecht en estate planning, maar helpt u ook graag bij andere notariële zaken.

Marloes Janssen

kandidaat-notaris

Marloes Janssen
Marloes Janssen
Mijn naam is Marloes Janssen. Ik ben sinds 1993 werkzaam als kandidaat-notaris, vanaf 2016 bij Clercx Leenders Netwerk Notarissen. In mijn werk staat het contact met de mensen centraal; dat vind ik het leuke van mijn vak. Vanuit uw belang en uw wensen werk ik graag mee aan een realistische oplossing, specifiek op het gebied van het personen- en familierecht, maar ook bij meer bijzondere transacties met betrekking tot registergoed.

Ingeborg Kalwij

kandidaat-notaris

Ingeborg Kalwij
Ingeborg Kalwij
Ik ben Ingeborg Kalwij, sinds 2021 ben ik werkzaam bij Clercx Leenders Netwerk Notarissen. Ik ben voornamelijk werkzaam op de afdeling registergoed, maar ook met vragen op andere rechtsgebieden help ik u graag.

Suheda Kurt

kandidaat-notaris

Suheda Kurt

Bianca Heijligers

notarisklerk

Bianca Heijligers
Bianca Heijligers
Ik ben Bianca Heijligers, sinds 2002 werkzaam bij Clercx Leenders Netwerk Notarissen in Breda. Ik ben werkzaam als notarisklerk op de afdeling registergoed en dan hoofdzakelijk op het gebied van veilingen en bouwplannen.

Deborah Dil

notarisklerk

Deborah Dil
Deborah Dil
Mijn naam is Deborah Dil. Ik werk sinds januari 1997 bij Clercx Leenders. Destijds was het kantoor nog niet gefuseerd en was ik in dienst bij Mr M.J.M. Broers. Ik werk op de registergoedafdeling en doe met name de overdrachten tussen particulieren, losse hypotheken als ook verdelingen en leveringen.

Sander Geleijns

notarisklerk

Sander Geleijns
Sander Geleijns
Mijn naam is Sander Geleijns. Ik ben sinds 2005 werkzaam bij Clercx Leenders Netwerk Notarissen in Breda. Ik ben werkzaam als notarisklerk op de afdeling registergoed . Graag help ik je met alle zaken die te maken hebben met onroerend goed, zoals het opstellen van een akte van levering of een hypotheekakte. Uiteraard help ik je ook graag bij andere notariële zaken.

Andrea de Jager

notarisklerk

Andrea de Jager
Andrea de Jager
Mijn naam is Andrea de Jager. Ik ben sinds 2002 werkzaam in het notariaat en vanaf juli 2016 bij Clercx Leenders Netwerk Notarissen. Ik werk op de afdeling personen- en familierecht en houd mij met name bezig met de boedelpraktijk. Ik help u graag met uw vragen aangaande nalatenschappen, maar uiteraard help ik u ook graag bij andere notariële zaken.

Lindsay Baremans-van Genk

notarisklerk

Lindsay Baremans-van Genk
Lindsay Baremans-van Genk
Ik ben Lindsay Baremans-van Genk, sinds 2012 werkzaam bij Clercx Leenders Netwerk Notarissen in Breda. Ik ben werkzaam als notarisklerk op de afdeling onroerend goed en de afdeling familierecht. Ik help u graag bij het opstellen van de benodigde akten bij de aan- of verkoop van uw woning. Tevens help ik u graag met zaken omtrent familierecht. Uiteraard help ik u ook graag verder bij alle overige vragen met betrekking tot het notariaat.

Ramona Visic

notarieel medewerker

Ramona Visic

Vera Tholen

notarieel medewerker

Vera Tholen

Yvonne Maas-Claerhoudt

receptioniste/notarieel medewerkster

Yvonne Maas-Claerhoudt

Lia Leijten

notarieel medewerker

Lia Leijten
Lia Leijten
Ik ben Lia Leijten en ben reeds 32 jaar werkzaam in het notariaat, vanaf 2000 als notarieel medewerker bij CCL Notarissen, specifiek in het ondernemingsrecht en het familierecht. Graag verzorg ik de oprichting van uw besloten vennootschap, statutenwijziging, aandelenoverdracht en overige notariële zaken. Mijn credo is: het belang voor het menselijk aspect achter de papieren.

Nathalie den Boer

notarieel medewerker

Nathalie den Boer
Nathalie den Boer
Ik ben Nathalie den Boer, sinds 2020 werkzaam bij Clercx Leenders Netwerk Notarissen in Breda. Ik ben werkzaam als notarieel medewerker op de afdeling ondernemingsrecht en personen- en familierecht. Ik help je graag met zaken omtrent deze rechtsgebieden. Uiteraard help ik je ook graag bij andere notariële zaken.

Carla Tolenaars

notarieel medewerker

Carla Tolenaars

Everly Flippo

notarieel medewerker

Everly Flippo

Chantal van den Heuvel

notarieel medewerker, afdeling onroerend goed

Chantal van den Heuvel
Chantal van den Heuvel
Ik ben Chantal van den Heuvel en ben sinds 2004 werkzaam bij Clercx Leenders Netwerk Notarissen in Breda. Mijn specialisatie is onroerend goed. Ik weet veel over leveringen, hypotheken en algemene zaken m.b.t. registergoed.

Anita Hendrix

receptioniste/notarieel medewerkster

Anita Hendrix
Anita Hendrix
Ik ben Anita Hendrix werkzaam bij notariskantoor Clercx Leenders Netwerk Notarissen in Breda. Mijn specialisatie is receptie/telefonie/royementen. Ik weet alles over royementen en diverse andere werkzaamheden. Maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.

Evelyn van Gool

juridisch medewerker

Evelyn van Gool
Evelyn van Gool
Ik ben Evelyn van Gool, sinds 2012 juridisch medewerker bij Clercx Leenders Netwerk Notarissen in Breda. Ik houd mij voornamelijk bezig met het opstellen van testamenten, samenlevingscontracten en de afgifte van verklaringen van erfrecht. Maar uiteraard help ik je ook graag bij andere notariële zaken.

Harry de Rijk

administrateur

Harry de Rijk
Harry de Rijk
Ik ben Harry de Rijk, sinds 2013 werkzaam bij Clercx Leenders Netwerk notarissen als administrateur. Met ruim 25 jaar ervaring in het notariaat als administrateur beantwoord ik graag uw vragen van financiële aard m.b.t. de kantoorboekhouding.

Clercx Leenders Netwerk Notarissen

handelsregisternr: 57047863
btw nr: NL0085.24.16.957.B01

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00 uur
Dinsdag08:30 - 17:00 uur
Woensdag08:30 - 17:00 uur
Donderdag08:30 - 17:00 uur
Vrijdag08:30 - 17:00 uur
U kunt achter ons kantoor op eigen terrein parkeren, ingang aan de rechterzijde van ons kantoor.

Bezoekadres

Prinsenkade 4
4811 VB Breda

vraag stellen

Je kunt hieronder je gegevens en je vraag invullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

afspraak maken

Als je hieronder je gegevens invult nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de afspraak in te plannen.